Etsimme rohkeaa ja kokenutta talousjohtajaa (CFO) johtamaan talousstrategiaamme ja sen toteutusta terveydenhuoltoalan ohjelmistotuoteliiketoiminnassamme. Tule mukaan kansainvälisesti kasvavaan ja mielenkiintoisessa vaiheessa olevaan terveysteknologia-alan yritykseen!

Chief Financial Officerin tehtävä Mylabilla

Talousjohtajana (CFO) vastaat kaikista Mylabin taloudellisista toiminnoista ja johdat talousstrategiaamme. Tehtävään valittavalla henkilöllä on keskeinen rooli matkallamme kohti kansainvälistä kasvua, kannattavuutta ja taloudellisen vakauden ja säädösten varmistamista.

Keskeisiin vastuualueisiisi sisältyvät muun muassa Mylabin talousstrategian kehittäminen ja toteuttaminen, vastuu vuosittaisesta budjetointiprosessista sekä pitkän aikavälin taloudellisesta suunnittelusta. Valvot ja johdat taloudellista raportointia, analysointia sekä riskienhallintaa. Johdat myös neljän hengen taloustiimiä Mylabilla.

Tulevalta talousjohtajaltamme odotamme vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja vastuualueista. Koska kehitämme ja myymme omaa ohjelmistotuotettamme, odotamme, että taustasi on SaaS-liiketoiminnasta tai vastaavalta alalta, erityisesti talouden näkökulmasta. Etsimme strategisesti kyvykästä johtajaa, jolla on laajaa kokemusta talouden suunnittelusta, analysoinnista ja raportoinnista. Lisäksi meitä kiinnostaa aiempi kokemus pääoman hallinnasta ja varainhankinnasta. 

Tehtävä on organisaatiossamme uusi. CFO työskentelee osana johtoryhmää ja raportoi Mylabin toimitusjohtajalle Samuli Niiraselle. 

Lue lisää tehtävän sisällöstä sekä muista yksityiskohdista työpaikkailmoituksesta, jonka löydät tämän linkin takaa.

Haluatko vaikuttavan tehtävän terveysteknologia-alan ytimessä? Hae nyt!

Voit hakea tehtävää 8.10.2024 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen työpaikkailmoituksen lomakkeen kautta.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointipartnerimme Porkkana ja kepin kanssa.

Uutiset ja blogit